e
sv

WordPress Slider Eklentisi – 2 Adet

861 Okunma — 06 Ekim 2018 23:00
avatar

Ersin Yıldırım

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

WordPress Slider Eklentisi – 2 Adet

Featured and Content Slider

Featured and Content Slider eklentisi ile öne çıkan yazılarınızı, vitrinde sunmak üzere dizayn edilmiş başarılı bir WordPress slider eklentisidir. WordPress tabanlı tüm web siteleriniz ile kullanıcılarınıza görsellik anlamında çok güçlü bir şekilde hizmet verebilirsiniz.

20 tane farklı görünümdeki hazır şablonu ve kısa kodlar ile hazırlayacağınız slider çalışmalarınızı, web sitenizin dilediğiniz yerinde görüntüleyebilirsiniz. Sürükle bırak özelliğiyle, hazırladığınız slaytlarınızı özgür bir şekilde oluşturmanız mümkün.

Font Awesome desteğine de sahip olan Featured Content and Slider ile temanızın css dosyasıyla da sorun bir biçimde çalışmaktadır. Peki bu ne anlama geliyor? Özel tasarımlarınız için css dosyaları oluşturmanıza imkân sağlamakta.

Web sitenizdeki kategorileri filtrelediğiniz zaman, her kategori için öne çıkan içerikler ve farklı farklı slaytlar oluşturabilirsiniz. WordPress slider eklentisi Featured Content and Slider ile basit ancak işlevsel yapısı ile kullanmanızı kesinlikle öneririz.

Accordion Slider

Accordion Slider isimli WordPress slider eklentisi, web sitenizi ziyaret edenler için ilginç bir kullanıcı deneyimi sunmaktadır.

Accordion Slider’ın kullanımı gayet basit ve rahat. Bu eklentimizde de sürükle bırak özelliği ile birlikte, içeriklerinizi dilediğiniz yere getirebilirsiniz. Ayrıca yazılarınızı biçimlendirebilir, geçiş efektlerini rahat bir şekilde ayarlayabilir, kolay bir şekilde panellerinize renk verebilirsiniz.

Basit ama ihtişamlı bir WordPress slider eklentisi arayan kullanıcılara performans ve görselliği aynı anda sunabilen nadir eklentilerden biridir.

etiketlerETİKETLER